NÁŠ PŘÍBĚH
Náš přiběh se začal psát zhruba před dvacetipěti lety, když jsem se začal učit pizzu,
dnes již od nejznámějšího Kladenského pizzaře Marka v pizzerii La fontána, Po smutném zániku tohoto podniku a přátelství jsme se rozhodli na Kladně otevřít pizzu kterou Kladno milovalo. Saporito pizza jsme založili v roce 2018 na okraji Kladna v Kročehlavech. V roce 2019 jsme se přemístili do Nc OAZA Kladno a začali péct naší pizzu na bukovém a dubovém dřevě v peci s otevřeným ohněm což se moc v obchodních centrech nevidí.
Za skvělou pizzou a nejlepšími surovinami se vyplatí za námi přijet. Držíme tradiční recepty a skvělé Italské suroviny. A to je skvělá kombinace doplněná naší láskou k tomuto řemeslu.
Jan Šifra, Marek Veselý a kolektiv Saporito